Nørhede VVS & EL BEREGNING Nørhede VVS & EL BEREGNING

Jobopslag

Nørhede VVS & El Beregning søger VVS beregner til København

Nørhede VVS & El Beregning udvider og søger VVS beregner til vores ny oprettet afdeling i København.

Da vi har indgået et meget lovende samarbejde med LF beregning som udfører el kalkulationer, søger vi en dygtig VVS beregner til vores nye afdeling i København. Vi kan tilbyde et selvstændigt job med høj grad af frihed under ansvar, hvor den daglige kommunikation og sparring vil forekomme både mellem dig og vores dygtige beregner team i Herning og med LF teamet.

Din placering af jobbet har til formål at du er tættere på vores mange kunder i København og samtidig kan sparre med LF teamet under store teknikentrepriser mm.

Dine opgaver bliver kalkulation og beregning af VVS, Ventilation og blik i fag, teknik, hoved eller total entrepriser, samt Indhentning af tilbud fra leverandør og underleverandør. Din Uddannelses Baggrund kan eksempelvis være VVS-installatør, tekniker eller bare kendskab til Calwin. Det er dog en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra VVS-området og forståelse for udarbejdelse af tekniske tegninger.

Finder du ovenstående interessant, og har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon. Du kan også sende os en ansøgning med dit cv på mail.

Sten Nørhede – 41933000 – sten@nvb.dk  
Ralph Jensen – 41933002 – ralph@nvb.dk

Alle henvendelser behandles selvfølgelig med fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Nørhede VVS & El Beregning søger VVS beregner til Herning

I kraft af stigende efterspørgsel og øgede aktivitet, søger vi en dygtig beregner til vores kontor i Herning. Vi kan tilbyde et selvstændigt job med høj grad af frihed under ansvar. Du vil blive en del af et professionelle team med 8 dygtige og søde kollegaer. Dine opgaver bliver kalkulation og beregning af VVS, Ventilation og blik i fag, teknik, hoved eller total entrepriser, samt Indhentning af tilbud fra leverandør og underleverandør. Din Uddannelses Baggrund kan eksempelvis være VVS-installatør, tekniker eller bare kendskab til Calwin. Det er dog en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra VVS-området og forståelse for udarbejdelse af tekniske tegninger.

Finder du ovenstående interessant, er du velkommen til at kontakte

Sten Nørhede – 41933000
Ralph Jensen – 41933002

Alle henvendelser behandles selvfølgelig med fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Element

Become a Member


Continue