Nørhede VVS & EL BEREGNING Nørhede VVS & EL BEREGNING

kabel

EL Beregning

Nørhede VVS-Beregning blev etableret af Sten Nørhede den 1. januar 2008. Udvidet med EL-Beregning i 2012

EL-Beregning varetages af Otto Knudsen. Otto Knudsen har en grunduddannelse som elektriker. Blandt tidligere arbejdsopgaver kan nævnes: Akkordelektriker gennem mange år, overmontør i større installationsfirmaer, samt afdelingsleder i installations firma.
Af arbejdsopgaver kan blandt andet nævnes: Kalkulationer af alle slags byggeopgaver, samt projektering af disse samt udarbejdelse af kvalitssikrings manualer og Drift- og vedligeholdelsesvejledninger.
Kalkulationer udføres i CalWin.  Med hver udført kalkulation i CalWin, medfølger der en fuld CalWin kalkulationsprogram gratis i 14 dage – alt efter ønske og ved hjælp af den nyeste teknologi. Vi er naturligvis behjælpelige med installation, indlæsning, færdigbehandling af sag m.v.
Både små og store opgaver løses i hele Danmark.
+ Elinstallationer
+ Mindre ventilationsanlæg
+ IBI-installationer
+ ABA-installationer
+ ABV installationer
+ ITV-installationer
+ ADK-installationer
+ PDS-installationer
+ AIA-installationer
+ Belysnings-anlæg
+ Solcelle-anlæg
+ Energi optimering
+ Andre opgaver efter behov. Spørg bare.

Mange virksomheder oplever at skulle afgive tilbud ud fra arkitekttegninger/skitser, som kun viser plan og snit i byggerier vedlagt en kortfattet beskrivelse.
Med mange Års brancheerfaring kan Nørhede VVS & El beregning tilbyde udarbejdelse af forprojektering/projektforslag inden for både bolig og erhvervsbyggeri.
Projektforslaget indeholder en tilhørende anlægsbeskrivelse samt en beskrivelse af installationsomfanget med valg af komponenter, materialer m.v.

Nettokalkulation udføres på:
+ Materialer
+ Arbejdsløn
+ Underentreprenører

Du kan se vore seneste projekter knap_HER

Element

Become a Member


Continue